Daniit Processtyring Foder Kontrol System (FCS)

Daniit Agroflex

Hos Daniit ved vi at det er vigtigt for din virksomhed at have fokus på hele processen fra indkøb af råvarer til levering af foder til slutforbrugeren.
Sporbarhed, dokumentation og kvalitetssikring er nøgleparametre for en sikker og stabil foderproduktion.

Derfor har Daniit udviklet Agroflex, som er en Processtyring Foder Kontrol System (FCS), som er specielt udviklet til foderstofproducenter.
Her får du en automatiseret processtyring til din foderstoffabrik.

Daniit´s FCS processtyrings- og sporbarhedssystem omfatter avancerede funktioner til nøjagtig, hurtig dosering og vejning med høj grad af gentagelighed.
Omfattende detaljeret dokumentation leveres gennem langvarige datalogninger, der er gemt på pålidelige industrielle SQL-databaser.

Produktion og Sporbarhed

Daniit Agroflex

Som foderstof producent ved vi, at det er vigtigt, at have internt og eksternt sporbarhed, for at kunne dokumentere råvarernes oprindelse.

  • Hvem har leveret  råvare?
  • Hvad er modtaget ( identifikation)?
  • Hvornår er modtagelsen sket?
  • Hvem er der leveret til?
  • Hvornår er der leveret?

I Agroflex er det muligt, at samle alle data, som senere kan bruges til kvalitetsrapporter

Kontrolsystemet fungerede rigtig godt, og vi forstod med det samme fordelene ved at implementere det samme system på vores andre fabrikker for at optimere og standardisere vores produktion.
Vi forventer meget af vores partnere, og Daniit kommer ikke til kort. De forstår, hvad vi fortæller dem, og de er meget hurtige til at implementere vores ideer om at optimere produktionen.

Morten Petri Jensen Group Produktion Manager

Daniit Data Warehouse - foderstof produktion

Hvad er Daniit Data Warehouse?

Hold styr på din rå dataindsamling på en nem måde.
Data Warehouse er kort sagt en samling af alle dine rå produktionsdata fra flere produktionsanlæg efter dato.
Generer dine data til rapporter
I Business intelligence får du mulighed for at analysere og visualisere data på en intuitiv og forretningsorienteret måde.
Du får et unikt indblik i dine rådata, og du får mulighed for hurtigt at danne dig et hurtigt overblik på tværs af dine produktionsfaciliteter og anlæg.
Med dataindsamling og dine rapporter kan du nemt træffe beslutninger og udvikle strategier for at optimere din produktion.

Data og rapporter kan konfigureres individuelt

" For os giver det mening af bruge en digital løsning i det daglige til opsamling og håndtering af driftsdata. Det letter dagligdagen for vores driftsledere, da de ikke skal ud og skrive data ned og sende, men det kan tages centralt. Efterhånden, som vi får større og større kendskab til dataudbuddet, får vi også større og større udbytte af det tilgængelige data"

Lars Thøstesen Technical Manager

Kontakt os for mere information

Salgsdirektør

Søren Lassen

Sales manager - Feed

Bent Strøm