Virksomhedsprofil

Vi er passionerede og erfarne i alt,hvad vi gør!

Daniit er en mellemstor automations- og teknologivirksomhed, der udvikler og implementerer avancerede automationsløsninger inden for kontrol, regulering, monitorering og dataindsamling.

Vores fire (4) kerneforretningsområder er:

  • Foder
  • Aqua
  • El-tavler
  • Asfalt

I denne sammenhæng ved vi, hvad konstruktion, drift og vedligeholdelse af et procesanlæg betyder og kræver – typisk med et stort antal funktioner, der interagerer med hinanden. Forkert identifikation og/eller forkerte leveringer medfører forsinkelser i ethvert trin i fremstillingsprocessen og øger omkostningerne for alle.

Det er også grunden til, at vores største aktiv er den strukturerede måde, hvorpå vi gennemfører både små og store el-tekniske projekter – lige fra Greenfield til Retrofit – samt mindre driftsjusteringer. Daniit håndterer hele dit projekt – fra planlægning, over design og produktion, til installation, idriftsættelse og efter salgsservice af det færdige system. 

Dette indbefatter bl.a.:

  • Hurtig og fleksibelt projekt-flow – effektiv projektimplementering afhænger af gennemtestede og velstrukturerede faseplaner
  • Omfattende viden og projektstyring af alle produkter og serviceydelser
  • Optimering af hardware og software med hensyn til funktionalitet og den samlede løsning
  • Specialviden til alle løsningskomponenter – delvise løsninger fra flere leverandører kan resultere i kritiske udeladelser
  • Produkterne danner grundlaget for løsningen

Produktløsninger spænder fra de simple og små til komplekse styringskoncepter, inklusive avancerede software- løsninger, netværk af PC- og PLC-systemer. Vores indgående viden om produkter og anvendelse sikrer, at konkurrencedygtige løsninger udvikles baseret på kundespecifikke behov. Derfor er kvalitet centralt i alt, hvad vi foretager os. Vi har en systematisk tilgang til kvalitet.

Med vores solide erfaring, dybe tekniske viden og detaljerede forståelse for komplekse produktionsprocesser, er vi i stand til at forstå og løse dine konkrete udfordringer og derved hjælpe med at udvikle og implementere innovative og pålidelige løsninger inden for automatiseringsteknologi.

Vision

At levere differentierede, innovative og pålidelige løsninger inden for automatiseringsteknologi til indenlandske såvel som udenlandske nichemarkeder.

Mission

At være en kundeorienteret, præstations - og teknologidrevet projektvirksomhed inden for automatiseringsteknologi

Vær social | Deltag aktivt