Vandbehandling

Daniit ATC - Aqua Treatment Control

I et moderne akvakulturanlæg er det helt essentielt, at fiskebestandene trives for at opnå den bedst mulige tilvækst og foderudnyttelse.  Du sikrer fiskenes trivsel ved at fastholde en stabil biologi og et stressfrit miljø gennem god vandkvalitet, som opfylder bestandenes behov for ilt og filtrering.
Daniit er førende inden for styringskoncept til vandbehandling ATC (Aqua Treatment Control). Løsningen er baseret på 15 års erfaring og de seneste teknologier.
Med Daniits standard ATC-løsning er du godt hjulpet på vej til at styre din produktion. Er der behov for unikke funktioner til lige netop dit behov, er ATC fleksibel nok til det nemt kan implementeres.

VANDBEHANDLING

API (Average Performance Index) der er en indikation på hvor meget en funktion har kørt i forhold til sin samlede kapacitet, over en time og et døgn. Udsving på denne værdi vil i mange tilfælde kunne bruges som en “Early warning” for at en pumpe mangler service, filter skal renses, sensor rengøres o. Lign.
Interface med andre maskine og system leverandører, muliggør at det centrale system kan tilgå relevante driftsinformationer fra de andre styringsleverandører, samt fieldbus kommunikation med avancerede sensor og driftsudstyr.
Sprog, anlægget leveres med er som standard Engelsk sprog, men kan udvides med et lokalt sprog.

SCADA

Daniits SCADA bygger på den seneste standard ISA 101 hvor en ”level” opdelt brugerflade, altid giver det optimale overblik og hurtig intuitiv navigering. SCADA-løsningen er designet ud fra brugernes feedback i interviews og i samarbejde med eksperter på området. Med Daniits standard SCADA-løsning er du godt hjulpet på vej til at styre din produktion. Er der behov for unikke funktioner til lige netop dit behov, er Daniits SCADA-løsning fleksibel så det nemt kan implementeres. 

• Bruger administration                                                      • Intuitiv
• Komplet monitorering af vandkvalitet                          • ”Early warning”                                          • Foder management                                                          • Rapportering
• Alarmer, notifikation og events                                      • Bach management
• Lys kontrol                                                                         • m.m.

Vores services

Vil I sikre en stabil og sikker drift?

Vores teknikere assisterer jer med optimeret vedligehold og sikrer jer nem adgang til reservedele.
Er uheldet ude, så rykker vi ud med kort varsel. Kontakt os i dag for en løsning der afspejler jeres behov.

Kontakt os for mere information

Sales Manager - Aquaculture

Carsten Poulsen